Joan Bello - Liječenje raka marihuanom

Odasvud izviru neistinite informacije o kanabisu. Prava se istina gotovo i ne spominje. Svrha je ovog prikaza izbaviti širu javnost iz ralja krivih predodžbi i straha vezanih za osnovno djelovanje marihuane, kao i protumačiti ljekovita djelovanja ove drevne biljke na rak.

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 88,00 kn
Opis

autor: mr. sc. Joan Bello
kategorija: Zdravlje
godina izdanja: 2014
info: 166 stranica, A5 format, meki uvez
cijena: 88 kn

 

Holističko zdravlje, disanje i marihuana

 

Ova se knjiga bavi dugotrajnim poremećajem disanja kao izvornim uzrokom oštećenja kanabinoidnog sustava čovjeka i u detalje pojašnjava filozofiju holističke znanosti u dijelu koji se tiče biopatije raka, njegova sprječavanja i/ili njegove razgradnje pomoću liječenja marihuanom. S posebnim ciljem iznošenja istine čitateljima laicima objašnjavaju se jasni ali složeni detalji korisnog djelovanja marihuane na stanice koje nastaje kao prirodni rezultat zdravoga načina disanja i postavlja temelje višega reda zdravlja. S obzirom na jedinstvene botaničke karakteristike biljke Cannabis sativa iznesene su i hipoteze kako je velika otpornost kanabinoida na djelovanje UV‑B zraka možda sastavni dio njezinih nenadmašnih ljekovitih svojstava.

 

U krugovima znanstvene zajednice ne postoji nikakva sumnja da kemijski spojevi marihuane liječe rak. Protutumorski učinci marihuane bili su tijekom posljednjih pola stoljeća zabilježeni i povremeno objavljivani u međunarodnim znanstvenim medicinskim časopisima koji nisu dostupni široj javnosti. Na liječenje marihuanom pozitivno su reagirali i rak dojke, i tumor na mozgu, pa čak i rak pluća. Točnije, posljednja i najstroža riječ znanosti govori u prilog tome da jedinstveni spojevi (fitokanabinoidi) biljke Cannabis sativa mogu spriječiti rak, što često doista i čine.

 

- Joan Bello u uvodu knjige

student financial help center