David Icke: BESKRAJNA LJUBAV JE JEDINA ISTINA

Takozvane 'zagonetke' života raspršuju se sa svakom stranicom: Tko smo mi? Što radimo ovdje? Što je ljudsko tijelo i kako može prestati 'starjeti'? Tko kontrolira našu stvarnost? Zašto ima tako puno ratova, gladi, patnje i stresa? Što su 'um' i 'emocije', i zašto nas kontroliraju?

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 134,00 kn
Opis

autor: David Icke
kategorija: Tajna povijest čovječanstva
godina izdanja: 2009
info: B5 format, meki uvez, 272 stranice + 16 stranica ilustracija u boji Neila Haguea
cijena: 134 kn

 

Zašto je svijet igra virtualne stvarnosti koja postoji samo zato jer mi vjerujemo da postoji?

 

Jednostavno rečeno, najdublji uvid upravo je postao još dublji! Još nijedna knjiga nije s ovakvom jasnoćom objasnila zašto je 'fizička' stvarnost tek iluzija koja postoji samo u našem mozgu.


Fantastično? Naravno da je. Ali informacije Davida Ickea, predstavljene tako da ih svatko može razumjeti, mijenjaju život razotkrivajući iluziju koju smatramo 'stvarnom' i način na koji se ta iluzija generira i manipulira kako bi nas zarobila u lažnoj stvarnosti.

 

Icke objašnjava kako 'živimo' u 'holografskom internetu' time što su naši mozgovi povezani sa središnjim 'kompjuterom' što nam šalje istu kolektivnu stvarnost koju dekodiramo iz valnih oblika i električnih signala u holografski 3D 'svijet' koji svi mislimo da vidimo.

 

Kako Icke ističe, razne discipline znanosti glavne struje već su otkrile velik dio ovih informacija, ali dijelovi nikada nisu bili sastavljeni u cjelinu. Oni su fokusirani na grančice i ne vide šumu zato što sile koje manipuliraju globalnim društvom ne žele da znamo istinu koja će nas osloboditi.

 

Takozvane 'zagonetke' života raspršuju se sa svakom stranicom: Tko smo mi? Što radimo ovdje? Što je ljudsko tijelo i kako može prestati 'starjeti'? Tko kontrolira našu stvarnost? Zašto ima tako puno ratova, gladi, patnje i stresa? Što su 'um' i 'emocije', i zašto nas kontroliraju? Tko je stvorio religiju i što njeni zagovornici stvarno štuju? Ta i mnoga druga pitanja objašnjena su s dosljednošću i jednostavnošću kakve smo dosad mogli vidjeti rijetko ili nikada.


Ickeova priča, podržana izvrsnim ilustracijama Neila Haguea, promijenit će stvarnost – 'život' – svakoga tko je dovoljno hrabar da ju pročita.

 

Zato zgrabite stolicu – trebat će vam samo rub.

student financial help center