UFO

'Utihnuli div' je vojni termin koji se odnosi na nuklearnu ili radiološku nesreću. To je također i naslov knjige umirovljenog satnika Robeta Salasa u kojoj istražuje incident iz 1967. kada…
Mediji su prenijeli vijest o Trumpovoj ideji za osnivanje 'Space Force' jedinica (USSF) kao šestog ogranka američkih oružanih snaga.
'Otmica - susreti ljudi i nezemljana' naslov je slavne knjige harvardskog psihijatra Johna Macka iz ranih 1990-ih. To krajnje bizarno ljudsko iskustvo kasnije su proslavile znanstvenofantasične serije poput Dosjea X,…
Organizator Turistička zajednica Grada Novalje i Paški trokut – pozivaju vas na najmističniji simpozij – “Paški trokut”, koji će se održati u subotu 12. svibnja od 12 sati.
Najpoznatiji ufolog s ovih prostora Giuliano Marinković ekskluzivno je uspio intervjuirati medijsku senzaciju Luisa Elizonda, bivšeg direktora AATIP programa za NLO-e u Pentagonu.
NLO incident 172. avijacijskog puka polako nalazi svoje mjesto u medijima nekadašnje Jugoslavije, a portal Novosti.rs odlučio se na temeljitu obradu priče koju prenosimo u cijelosti.
Podcast Inkubator #93 napokon je u MiS Studio doveo Sinkeovog favorita - gost je bio jedan od vodećih svjetskih ufologa Giuliano Marinković. Ovaj radioamater, bivši vojni obavještajni ekspert, suradnik emisije…
Senzacionalno razotkrivanje NLO fenomena pokorilo je 'mainstream' medije, a priču je objavio inače poslovično skeptični 'The New York Times' čime je prekršio neka vlastita utanačena pravila o objavljivanju vijesti.
Umirovljeni američki pukovnik dr. John Alexander kojeg smo imali prilike gledati i u serijalu 'Na rubu znanosti' objavio je novu knjigu koja je odnedavno dostupna i na Amazon servisu u…
Giuliano Marinković nastavlja s neumornim intervjuima i povratkom ufologije na domenu u kojoj je bila devedesetih, a ovaj puta je intervjuirao Gerryja Flooda.
Stranica 1 od 5
student financial help center