Simbolika

Valentinovo je danas poznato kao 'dan zaljubljenih' i proslava jedne od tri legende vezane za katoličkog sveca Valentina. No, što se krije u pozadini ovog konzumerističkog datuma pitanje je na…
Za početak, sve najbolje za Božić i Novu godinu. Ukoliko ste se pitali odakle dolaze božićni običaji i zašto nemaju veze s kršćanstvom - ovaj tekst je za vas.
David Icke u jeku svjetske turneje i tjednih gostovanja po brojnim dvoranama uspjeva snimiti i uvijek zanimljive video materijale.
Sve popularniji analitičar suvremene 'pop' industrije Jay Dyer pojavio se i na web stranicama Davida Ickea, i moramo potvrditi da je tu završio s pravom.
Iako je dugoprihvaćena predrasuda da na nekom od starih jezika 'Easter' znači Isusovo uskrsnuće to zapravo u praksi uopće nije istina. Engleski naziv je potekao od germanskog naziva za mjesec…
Curenje novog Madonninog albuma 'Rebel Heart' ('Pobunjeničko srce') na internet servise nije prošlo bez uobičajene kontroverze, a svemu je prilog dala naslovna pjesma 'Illuminati'.
Popularna animirana serija 'Family Guy' preksinoć je u prilično bizarnoj maniri šokirala američku javnost. 'Nevjerojatna slučajnost' ostavila je sve bez teksta.
Uskrs je po svojoj definiciji i tradiciji euharistijsko slavlje Isusovog uskrsnuća. Samim time je to i ponajveći kršćanski blagdan čija simbolika nedvojbeno u čitavu religiju unosi križ kao simbol žrtve…
Prema istraživanju Sveučilišta Cornell, žitarice nisu opasne samo zbog prevelikog udjela šećera, glutena i GM žitarica, već se i preko njihove ambalaže provode tajne psihološke operacije manipulacije uma.
Vrlo interesantan opis Europske unije i nacrt jedne svjetske države objašnjava David Icke kroz jednosatnu prezentaciju.
Stranica 1 od 3
student financial help center