Simbolika

Anthony Bourdain, Kate Spade, Inés Zorreguieta - tri suicida u tri dana, vješanje. I svi navedeni bili su praktikanti bizarne prakse zvane 'Duhovno kuhanje'.
U 83. godini života umro je Charles Manson, jedan od najkontroverznijih no isto tako i najmističnijih ubojica 20. stoljeća, te čovjek koji je naprasno prekinuo eru psihodelije.
Neopoganska inačica svetkovina iz starog doba zvana Halloween slavi se s noći 31. listopada na 1. studeni, a u svojim korijenima ima konzumerističke, luciferijanske i animističke korijene.
Velika većina svjetskog stanovništava sluša glazbu, ali samo mala manjina doista razumije pravo značenje riječi pjesama i njihov utjecaj na slušaoce.
Iako je dugoprihvaćena predrasuda da na nekom od starih jezika 'Easter' znači Isusovo uskrsnuće to zapravo u praksi uopće nije istina. Engleski naziv je potekao od germanskog naziva za mjesec…
Još su četiri dana preostala od Ickeovog desetosatnog Megasessiona u Zagrebu (karte možete kupiti OVDJE), a David je objavio video o temi koju učestalo spominje u novoj knjizi 'Fantomski Ja'.
Popularna pjevačica i promotor okultne simbolike Lana del Rey okupila je tajnovito društvo pod kodnim imenom 'Vještice', te će večeras baciti kletvu na predsjednika Donalda Trumpa, prenosi RTL.
Valentinovo je danas poznato kao 'dan zaljubljenih' i proslava jedne od tri legende vezane za katoličkog sveca Valentina. No, što se krije u pozadini ovog konzumerističkog datuma pitanje je na…
Za početak, sve najbolje za Božić i Novu godinu. Ukoliko ste se pitali odakle dolaze božićni običaji i zašto nemaju veze s kršćanstvom - ovaj tekst je za vas.
David Icke u jeku svjetske turneje i tjednih gostovanja po brojnim dvoranama uspjeva snimiti i uvijek zanimljive video materijale.
Stranica 1 od 3
student financial help center