Simbolika

Za početak, sve najbolje za Božić i Novu godinu. Ukoliko ste se pitali odakle dolaze božićni običaji i zašto nemaju veze s kršćanstvom - ovaj tekst je za vas.
David Icke u jeku svjetske turneje i tjednih gostovanja po brojnim dvoranama uspjeva snimiti i uvijek zanimljive video materijale.
Sve popularniji analitičar suvremene 'pop' industrije Jay Dyer pojavio se i na web stranicama Davida Ickea, i moramo potvrditi da je tu završio s pravom.
Iako je dugoprihvaćena predrasuda da na nekom od starih jezika 'Easter' znači Isusovo uskrsnuće to zapravo u praksi uopće nije istina. Engleski naziv je potekao od germanskog naziva za mjesec…
Prije svega sretno Valentinovo svim zaljubljenima! Valentinovo je danas poznato kao dan kada se slave zaljubljeni te je nazvano po svetom Valentinu, katoličkom svecu.
Curenje novog Madonninog albuma 'Rebel Heart' ('Pobunjeničko srce') na internet servise nije prošlo bez uobičajene kontroverze, a svemu je prilog dala naslovna pjesma 'Illuminati'.
Popularna animirana serija 'Family Guy' preksinoć je u prilično bizarnoj maniri šokirala američku javnost. 'Nevjerojatna slučajnost' ostavila je sve bez teksta.
Uskrs je po svojoj definiciji i tradiciji euharistijsko slavlje Isusovog uskrsnuća. Samim time je to i ponajveći kršćanski blagdan čija simbolika nedvojbeno u čitavu religiju unosi križ kao simbol žrtve…
Prema istraživanju Sveučilišta Cornell, žitarice nisu opasne samo zbog prevelikog udjela šećera, glutena i GM žitarica, već se i preko njihove ambalaže provode tajne psihološke operacije manipulacije uma.
Vrlo interesantan opis Europske unije i nacrt jedne svjetske države objašnjava David Icke kroz jednosatnu prezentaciju.
Stranica 1 od 3
student financial help center