Simbolika

Iako je dugoprihvaćena predrasuda da na nekom od starih jezika 'Easter' znači Isusovo uskrsnuće to zapravo u praksi uopće nije istina. Engleski naziv je potekao od germanskog naziva za mjesec…
Još su četiri dana preostala od Ickeovog desetosatnog Megasessiona u Zagrebu (karte možete kupiti OVDJE), a David je objavio video o temi koju učestalo spominje u novoj knjizi 'Fantomski Ja'.
Popularna pjevačica i promotor okultne simbolike Lana del Rey okupila je tajnovito društvo pod kodnim imenom 'Vještice', te će večeras baciti kletvu na predsjednika Donalda Trumpa, prenosi RTL.
Valentinovo je danas poznato kao 'dan zaljubljenih' i proslava jedne od tri legende vezane za katoličkog sveca Valentina. No, što se krije u pozadini ovog konzumerističkog datuma pitanje je na…
Za početak, sve najbolje za Božić i Novu godinu. Ukoliko ste se pitali odakle dolaze božićni običaji i zašto nemaju veze s kršćanstvom - ovaj tekst je za vas.
David Icke u jeku svjetske turneje i tjednih gostovanja po brojnim dvoranama uspjeva snimiti i uvijek zanimljive video materijale.
Sve popularniji analitičar suvremene 'pop' industrije Jay Dyer pojavio se i na web stranicama Davida Ickea, i moramo potvrditi da je tu završio s pravom.
Curenje novog Madonninog albuma 'Rebel Heart' ('Pobunjeničko srce') na internet servise nije prošlo bez uobičajene kontroverze, a svemu je prilog dala naslovna pjesma 'Illuminati'.
Popularna animirana serija 'Family Guy' preksinoć je u prilično bizarnoj maniri šokirala američku javnost. 'Nevjerojatna slučajnost' ostavila je sve bez teksta.
Uskrs je po svojoj definiciji i tradiciji euharistijsko slavlje Isusovog uskrsnuća. Samim time je to i ponajveći kršćanski blagdan čija simbolika nedvojbeno u čitavu religiju unosi križ kao simbol žrtve…
Stranica 1 od 3
student financial help center