VIDEO: Magellano o Ayahuasci iliti sve što trebate znati o ovom moćnom napitku

Napisao  Pročitano 1363 puta

Podcast Inkubator i njegova 122. epizoda ugostio je MiS Studiju Ivana Vukovića Magellana, kultnog 'underground' repera i čovjeka koji je javno odlučio progovoriti o svojim iskustvima na Ayahuasci.

 

 

Ivan Vuković Magellano veteran je HipHop scene u Hrvata i jedan od najproduktivnijih domaćih MC-eva, a nedavno je objavio i svoj dvanaesti album 'Pura Medicina' (Čisti lijek). Kako je scena izgledala za vrijeme izdavanja prvog albuma, a kako danas, koje sve teme obrađuje u nagrađivanom putopisu 'Majka Ayahuasca', zašto se odlučio na pisanje zbirke poezije 'The Path of Heart', te čime se sve bavi u svom holističkom centru 'Healing House Zagreb' neka su od pitanja koja je odgovorio u Podcastu.

 

Ayahuascu je prezentirao kao okvirni moment svoje duhovne preobrazbe i danas je sa svojim maestrom prošao put koji bi ga u budućnosti mogao transformirati u šamana, odnosno voditelja ceremonije. Gdje je prvi puta probao Ayu, ima li je u Hrvatskoj, koji su ključni savjeti koje morate slijediti prije prvog puta, što razlikuje dobre od loših šamana i je li čitava priča isprostituizirana komercijalizacijom - neke su od tema na koje ćete u ovom Podcastu dobiti odgovor...

 

student financial help center