Misterije

Jordan Maxwell opet nas je počastio svojim gostovanjem u The Richie Allen showu, a ovaj puta nastojao je još dublje ući u zečju rupu globalne zavjere.
Senzacija koja već desetljećima zapanjuje svijet kamena je kugla iz džamije u Shivapuru u Indiji, a pobornici i skeptici podjednako imaju problema s dokazivanjem svojih teza.
Dokument CIA-e s kojeg je skinuta oznaka tajnosti otkriva da su obavještajne službe SAD-a koristile osobe s telepatskim sposobnostima kako bi došle do važnih informacija.
Iako se Nostradamus navodi kao izvor prije praktički svakog narednog razdoblja, a njegovi katreni se tumače na razne načine - to nije spriječilo britanski Express da napravi listu 'predviđanja'.
Kao i svake godine proteklih desetljeća i ova je rezervirana za par smakova svijeta. Prvi na dnevnom redu ujedno je i bolje reklamiran od ostalih.
Viralni video proteklih dana je vratio Međugorje na naslovnice svih značajnijih portala diljem Hrvatske i Europe. Ukazanje vidjelici Mirjani tako prolazi u jezovitom okruženju.
Čudni oblaci na Fujisawom postali su prilično viralni na raznim Internet servisima i odvija se prava rasprava o njihovom podrijetlu.
Bića iz jezera i morskih dubina predmet su legendi i mitologija, no rijetko kada se na takve kreature sumnja u suvremenom dobu. Iznimka koja potvrđuje pravilo dolazi iz Kanade, javlja…
'Mistična Baranja' jedan je od sedam projekata koje je Turistička zajednica Baranje kandidirala za projekte prekogranične suradnje, javlja Večernji.
Iako zvuči nevjerojatno, možda zaista postoji drveće koje se kreće. Prema predaji, vrsta palme, takozvana "hodajuća palma" Socratea exorrhiza, koja raste su na udaljenom dijelu Ekvadora navodno može prijeći i…
Stranica 1 od 9
student financial help center