Ratko Martinović

Ratko Martinović

Legendarna ikona židovske tradicije, žena koju su svetkovali u babilonskom sužanjstvu i 'persona non grata' kršćanske Biblije. Tko je doista bila Lilith?

Napokon je izašla već tradicionalna lista međunarodnih tvrtki s najvećom tržišnom vrijednosti, a trendovi su zaista zanimljivi.

Nakon što Europska unija nije uspjela u dogovaranju konsenzusa tijekom imigrantske krize i nakon brojnih političkih promjena uzrokovanih problematikom - rješenje možda dođe iz najneočekivanijeg smjera.

Dvostruko izbacivanje saborskog zastupnika Ivana Pernara iz Sabora možda nikoga nije iznenadilo, no svakako nije ni nešto što već nije viđeno u globalnoj parlamentarnoj povijesti.

U jeku Svjetskog prvenstva u Rusiji tamošnji medijski kanali koriste 'svjetla pozornice' da bi upozorili na ogroman problem - opioidne ratove na vlastitim granicama.

Kolumna profesora prava sa Sveučilišta Tennessee Glenna Harlana Reynoldsa uzburkala je američku javnosti i izazvala diskusiju na brojnim svjetskim portalima, kao i društvenim mrežama.

Nakon referendumom osiguranih ustavnih promjena oči svijeta jučer su bile uprte ka Turskoj, odnosno njihovim velikim predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

Odbor za zakonodavstvo Europskog parlamenta uspješno je izglasao novi Zakon o autorskim pravima – 13-12 u omjeru ZA/PROTIV za Članak 11 i 15-10 u omjeru ZA/PROTIV za Članak 13.

Iako se EU godinama kune kako su priče o vojsci EU 'teorije zavjere', s vremena na vrijeme netko izađe s gotovim idejama i planovima.

Mediji su prenijeli vijest o Trumpovoj ideji za osnivanje 'Space Force' jedinica (USSF) kao šestog ogranka američkih oružanih snaga.

Stranica 1 od 53
student financial help center