Već viđeno i prežvakano: Terorist u Berlinu zaboravio dokumente u kamionu

Napisao  Pročitano 23041 puta

Napad na božićni sajam u Berlinu odvio se u ponedjeljak, no najnovije informacije vezane uz njega kao da su već viđene u ranijim sličnim događanjima.Za razliku od atentata na ruskog veleposlanika u Turskoj, ovdje su alternativni mediji prilično izravni - moguće je da je riječ ili o potpunom 'False Flag' napadu ili o izmišljenom krivcu. Dvanaest preminulih i više desetaka ranjenih plod su terorističkog napada, a zanimljivo - prvi uhićeni 'islamist' bio je Pakistanac Navid B. kojeg su navodno zamijenili s kasnije otkrivenim Tunižaninom. Što ne bi bilo toliko čudno da prvi nije Indijac, a drugi Arap.

Novinar Stephen Lendman smatra da bi ovo mogao biti CIA-in obol snažnijem njemačkom uključivanju u ratove na Bliskom istoku, kao i otponac za svrgavanje Angele Merkel i proboj desnijih političkih opcija. Ono što podupire takve teze je svakako razlog zašto je spomenuti mladi Tunižanin Anis A. postao 'državni neprijatelj broj 1' - baš kao i navodni napadači 11/9 ostavio je vlastite dokumente pod sjedalom otetog kamiona. Policija sumnja da su mu ispali iz džepa.

I nije riječ o osobnoj iskaznici nego o boravišnoj dozvoli koju osumnjičeni očito perverzno voli nositi sa sobom, a ponekad i izgubiti iz vida. Kao iz najboljih 'trash' filmova i serija, obučavao ga je Srbin Boban S. kojeg je njemačka policija ranije uhvatila zbog pripadnosti ISIL-u. U valu uhićenja zaboravili su pohapsiti i njegove regrute među kojima je bio spomenuti Anis. Kojeg ne mogu uloviti jer ima četiri različita identiteta - što po logici ne bi trebao biti problem pošto su u igri prepoznavanja facijalnih točki, no sustav u ovom slučaju djeluje kao da Anis ima četiri različita lica, a ne dokumente. Show Must Go On...

student financial help center