Geopolitika

Izašao je novi Videocast Davida Ickea, a ovaj puta riječ je o materijalu iz nove knjige koju u ovim trenutcima tek piše. Tako se u početku nadovezuje na putovanja i…
Nakon par mjeseci konstantnih turneja, popunjenih vikenda i megapredavanja David Icke je odlučio ovo ljeto malo odmoriti i pripremiti se za jesenska predavanja.
Novi Ickeov Videocast izašao je kao odgovor na sve ono što se proteklih dana dogodilo nakon napada u Manchesteru, kao uvijek aktualan problem-reakcija-rješenje.
Umro je Zbignew Brzezinski, jedan od najpoznatijih društvenih inženjera, kreator imperijalističke međunarodne politike i islamskog terorizma.
David Icke je proteklog tjedna održao prvi povijesni Megasession u Srbiji, a da mu beogradsko gostovanje ne ostane nezaboravljeno pobrinula se bizarna situacija.
David Icke je neposredno prije posjeta Beogradu iz Švedske napravio novi videocast, i to s temom koja mjesecima polarizira ljude diljem svijeta.
David Icke nakon Slovenije, Islanda, Hrvatske i Stuttgarta polako se priprema za Švedsku i Beograd, a unatoč tom žestokom tempu svakog dana izbacuje nove materijale.
U pravoj epidemiji prijetvornih psihopata na vlasti, José Mujica i njegova supruga Lucia Topolansky predstavljaju jedinstveni primjer da svijetom ne upravljaju samo loši ljudi. U periodu od 2009. do 2015.…
Uoči dolaska Davida Ickea u Zagreb (karte možete kupiti OVDJE) i povodom smrti Davida Rockefellera prenosimo tekst iz autorove knjige 'Najveća tajna'.
Dolasci Davida Ickea u zemlje regije (Slovenija, Hrvatska, Srbija) sve su bliži, a ovaj britanski publicist unatoč zgusnutom rasporedu i dalje stigne objavljivati videocastove.
Stranica 1 od 22
student financial help center