Geopolitika

Novi Videocast Davida Ickea govori o centrima moći koji upravljaju geopolitičkim situacijama i svojim marionetama na političkim pozicijama, te im je svaki ishod samo različit dio slagalice koji vodi do…
Emisija SBTV-a 'Klopka' ovog tjedna bavila se temom geopolitičkih aktualnosti, kao i intervjua Olivera Stonea i Vladimira Putina, te budućeg odnosa s Donaldom Trumpom.
Oliver Stone vratio se u žižu američke javnosti prvo s novim filmom 'Snowden', a potom i četverosatnim intervjuom s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, objavljenim na Showtime mreži.
Bivši stipendist Otvorenog društva i danas najveći kritičar Georgea Soroša mađarski predsjednik Viktor Orban opet se obrušio na kontroverznog milijardera, a ovaj puta mu je tema bila imigrantska kriza.
Izašao je novi Videocast Davida Ickea, a ovaj puta riječ je o materijalu iz nove knjige koju u ovim trenutcima tek piše. Tako se u početku nadovezuje na putovanja i…
Nakon par mjeseci konstantnih turneja, popunjenih vikenda i megapredavanja David Icke je odlučio ovo ljeto malo odmoriti i pripremiti se za jesenska predavanja.
Novi Ickeov Videocast izašao je kao odgovor na sve ono što se proteklih dana dogodilo nakon napada u Manchesteru, kao uvijek aktualan problem-reakcija-rješenje.
Umro je Zbignew Brzezinski, jedan od najpoznatijih društvenih inženjera, kreator imperijalističke međunarodne politike i islamskog terorizma.
David Icke je proteklog tjedna održao prvi povijesni Megasession u Srbiji, a da mu beogradsko gostovanje ne ostane nezaboravljeno pobrinula se bizarna situacija.
David Icke je neposredno prije posjeta Beogradu iz Švedske napravio novi videocast, i to s temom koja mjesecima polarizira ljude diljem svijeta.
Stranica 1 od 23
student financial help center