S obzirom na to da je demokracija u Iraku u povojima, rezultati izbora još nisu prikupljeni i službeno objavljeni ali mediji polako plasiraju neslužbene informacije.

Unatoč tomu što zvuči neuvjerljivo, Državni tajnik SAD-a Mike Pompeo obećao je da SAD 'neće rušiti sjevernokorejskog vođu Kim Jong-una'.

'Prva globalna konferencija o energiji piramida' koja je 11.-12. maja 2018. održana u Visokom, opravdala je očekivanja organizatora i gostiju, ali i donijela zanimljiva predavanja.

Najgledaniji balkanski Podcast/TV format 'Balkan Info' u svom je posljednjem izdanju ugostio Ratka Martinovića, urednika portala 'Nexus-Svjetlost'.

Simptome bolesti se, iz perspektive filozofije zdravlja, može interpretirati kao tjelesne izražajne forme psihičkih sukoba koji su svojom simbolikom u stanju razotkriti pacijentov problem.

'Reinkarnacija - Tajna vječnog života' autora Dražena Radakovića (naklada 'Uliks') govori konceptu karme i reinkarnacije, što oni zapravo jesu i koji zakoni se kroz njih manifestiraju.

Jučerašnje proglašenje Jeruzalema za glavni grad Izraela rezultiralo je s 58 mrtvih i 2700 ranjenih Palestinaca. A to je nažalost samo početak...

Arheološki tim s njemačkog sveučilišta Tubingen objavio je da su pronašli izgubljeni grad Mardaman star gotovo pet tisućljeća i skriven u arhipelagu Iraka.

Mnogi politički analitičari svaki Trumpov potez povezuju s njegovom 'žicom' za trgovinu. Tako su na posebnom povećalu i cijene nafte...

Arapske snage potpomognute blagoslovom iz Washingtona nastavile su s bombardiranjem civilnih dijelova jemenske Sane.

Stranica 1 od 190
student financial help center