Žana Hinek

Žana Hinek profesionalno se bavi tržištem zdrave hrane već 20 godina i u njima je svjedočila mnogim potragama za dostizanjem savršenog zdravlja balansiranom prehranom, mnogim metodama, dijetama i trendovima koji su zaživjeli u našem okruženju. Članica je uprave tvrtke Biovega u kojoj radi zadnjih 17 godina, na rukovodećim pozicijama vezanima uz strateški razvoj tvrtke te širenje maloprodajne i veleprodajne mreže. Stručnjakinja je za poslovanje i razvoj ekoproizvoda i ekološke proizvodnje. Jedna je od kreatorica originalnog hrvatskog franšiznog koncepta bio&bio trgovina, specijaliziranog lanca za maloprodaju certificiranih ekoloških proizvoda. Posjeduje višegodišnje iskustvo u projektima pokretanja ekološke proizvodnje u Hrvatskoj te na razvoju i brandiranju ekoproizvoda. Predavačica je na raznim domaćim i stranim konferencijama na temu franšiza i tržišta ekoproizvoda, te autorica brojnih članaka. Ekonomsku naobrazbu nadogradila je edukacijom na Cotrugli Business School (MBA) te brojnim strukovnim edukacijama.

Proučavajući trendove u prehrani, sve je očigledniji ultimatum tržišta da jednom namirnicom nadoknadi sve što donosi cjelina životnog stila i izbora prehrane. Pogrešno i nemoguće.
Istraživanje hrane i osobna potraga za najboljim namirnicama svijeta provela me kroz mnoge zemlje od Europe Sjeverne i Južne Amerike, Afrike i Azije.
Da, da – opće je prihvaćena činjenica da dan počinje šalicom kave, tj. drugim riječima rečeno bez šalice kave dan ne može započeti!
Kada se govori o hrani postojala su i postojat će različita mišljenja o zdravoj i nezdravoj hrani, boljim ili lošijim prehrambenim odabirima.
student financial help center