Webizode

Ljetni Podcast Inkubator specijal s nazivom 'Ljeto ljubavi' i povodom pedesete godišnjice istoimenog osnutka Djece Cvijeća i Hippie pokreta od strane Huntera S. Thompsona u San Franciscu ugostio je Krešimira…
Najbrže rastući globalni medijski format i njegova hrvatska inačica 'Podcast Inkubator' iz tjedna u tjedan ugošćuje brojne poznate osobe iz svih sfera javnog života.
'Podcast Inkubator' iliti najbrže rastući medijski format nastavio je sa svojim prikazivanjem, a nakon Zovka, Pernara, Sladoljeva i Galešića na red je došao i stand-up komičar Domagoj Pintarić.
Prošlog tjedna s prikazivanjem je krenuo 'Podcast Inkubator', projekt koji bi posve novim medijskim pristupom trebao osvojiti neovisni i upražnjeni novinarski prostor.
Projekt 'Podcast Inkubator' krenuo je s premijernim zajedničkim Podcastom u kojem sudjeluju voditelji autorskih Podcasta - Dea Redžić, Marko Petrak i Ratko Martinović.
Davor Pavuna i Marko Petrak otvorili su drugu sezonu RM Podcasta, a nastavlja je poznati MMA borac, komentator i promotor psihoaktivnih biljaka - Dan Hardy.
Davor Pavuna uspješno je otvorio drugu sezonu RM Podcasta, a nastavlja je poznati novinar vezan uz borilačke sportove - Marko Petrak.
Nakon prve sezone podcasta i čitavog niza zanimljivih gostiju iz svih mogućih sektora, te različitih tema - započela je i druga sezona podcasta Ratka Martinovića.
Devetnaesti Podcast Ratka Martinovića večeras je vani i nakon Mišaka, Wooa, Plečka, Osmanagića, Malagurskog i drugih ovaj puta gostuje Marko Francišković, renomirani autor i donedavni politički zatvorenik.
Osamnaesti Podcast Ratka Martinovića večeras je vani i nakon Mišaka, Wooa, Plečka, Osmanagića, Malagurskog i drugih ovaj puta gostuje Nikola Duper, renomirani svjetski stručnjak za krugove u žitu i dugogodišnji…
Stranica 1 od 3
student financial help center