Webizode

Ratko je u novom Podcast Inkubatoru ugostio Generala Wooa - što povodom predstojećeg rasprodanog povratničkog koncerta Tram 11, što zbog uvijek zanimljivog razgovora.
Podcast Inkubator se nastavlja, a nakon ljetnog specijala s Krešimirom Mišakom i odličnog materijala s Markom Franciškovićem Ratko je ugostio svestranog Anđela Jurkasa.
Novi Podcast Inkubator ugostio je poznatog veganskog aktivista Roberta Međugorca s kojim je Ratko Martinović pričao o elementima veganstva, tabu temama, kulturi, etici, prirodnom pravu...
Podcast Inkubator u svom je 41. izdanju ugostio publicista, analitičara, ekonomista i političkog zatvorenika za vrijeme SDP-ove Vlade, Marka Franciškovića.
Ljetni Podcast Inkubator specijal s nazivom 'Ljeto ljubavi' i povodom pedesete godišnjice istoimenog osnutka Djece Cvijeća i Hippie pokreta od strane Huntera S. Thompsona u San Franciscu ugostio je Krešimira…
Najbrže rastući globalni medijski format i njegova hrvatska inačica 'Podcast Inkubator' iz tjedna u tjedan ugošćuje brojne poznate osobe iz svih sfera javnog života.
'Podcast Inkubator' iliti najbrže rastući medijski format nastavio je sa svojim prikazivanjem, a nakon Zovka, Pernara, Sladoljeva i Galešića na red je došao i stand-up komičar Domagoj Pintarić.
Prošlog tjedna s prikazivanjem je krenuo 'Podcast Inkubator', projekt koji bi posve novim medijskim pristupom trebao osvojiti neovisni i upražnjeni novinarski prostor.
Projekt 'Podcast Inkubator' krenuo je s premijernim zajedničkim Podcastom u kojem sudjeluju voditelji autorskih Podcasta - Dea Redžić, Marko Petrak i Ratko Martinović.
Davor Pavuna i Marko Petrak otvorili su drugu sezonu RM Podcasta, a nastavlja je poznati MMA borac, komentator i promotor psihoaktivnih biljaka - Dan Hardy.
Stranica 1 od 4
student financial help center