Kupi

Nova knjiga u izdanju Telediska 'Kako ne umrijeti' veliki je američki bestseler i izdanje koje je mnogima promijenilo navike, a samim time i život.
David Icke u subotu 1.4. dolazi u Hrvatsku, a povodom tog cjelodnevnog događanja (karte možete kupiti OVDJE) Teledisk izdaje i njegovu najnoviju knjigu 'Fantomski ja', koja će se na dan…
Krešimir Mišak lansirao je svoju novu knjigu! Riječ je o Telediskovom naslovu 'Duhovni ratnik i beskrajni kozmički orgazam' kojeg možete pronaći u prodaji po cijeni od 160,00 kuna i dodatnom…
Amerikanac Tommy Rosa doživio je iskustvo bliske smrti tijekom kojeg je kroz tunel svjetlosti bio prebačen na Nebo. Tamo je susreo duhovnog učitelja i saznao temeljne postavke o zdravlju i…
Novi veliki hit talijanskog autora uspješnice 'Biblija nije sveta knjiga' Maura Biglina izašla je u izdanju Telediska, a kao i prethodni puta donosi čitav niz kontroverzi.
CellFood je osmislio izumitelj po imenu dr. Everett Storey, dvostruki dobitnik Nobelove nagrade, koji je radio na projektu Manhattan (stvaranje atomske bombe) i kojega je dr. Albert Einstein nazvao 'genijem'.
Monografija P. P. Gariaeva zorno pokazuje potrebu prijelaza genetike i molekularne biologije na bitno višu razinu razvoja i tome daje svoj revolucionaran doprinos.
Autorica knjige 'Rješenje je u mikrobiomu' je dostojna nasljednica Victorie Boutenko i Elaine Hollingsworth u izdanjima TELEdiska.
Nova knjiga u Telediskovoj ponudi predstavljena je prošlog tjedna i riječ je o knjizi Maura Biglina 'Biblija nije sveta knjiga'.
Svjetski bestseler Christophera McDougalla 'Rođeni za trčanje' izašao je u izdanju Telediska, te bi ovaj 'trkački Castaneda' mogao u Hrvatsku na velika vrata dovesti želju za trčanjem.
Stranica 1 od 4
student financial help center