Ljetni Podcast Inkubator specijal s nazivom 'Ljeto ljubavi' i povodom pedesete godišnjice istoimenog osnutka Djece Cvijeća i Hippie pokreta od strane Huntera S. Thompsona u San Franciscu ugostio je Krešimira Mišaka.

Najbrže rastući globalni medijski format i njegova hrvatska inačica 'Podcast Inkubator' iz tjedna u tjedan ugošćuje brojne poznate osobe iz svih sfera javnog života.

David Icke je tijekom svog boravka na Islandu odgovorio na moja pitanja i moram priznati da je riječ o još jednom vrlo zanimljivom intervjuu s najpoznatijim svjetskim 'teoretičarom zavjere', a danas i 'prorokom' brojnih aktualnosti u političkoj i društvenoj sferi.

'Podcast Inkubator' iliti najbrže rastući medijski format nastavio je sa svojim prikazivanjem, a nakon Zovka, Pernara, Sladoljeva i Galešića na red je došao i stand-up komičar Domagoj Pintarić.

Prošlog tjedna s prikazivanjem je krenuo 'Podcast Inkubator', projekt koji bi posve novim medijskim pristupom trebao osvojiti neovisni i upražnjeni novinarski prostor.

Projekt 'Podcast Inkubator' krenuo je s premijernim zajedničkim Podcastom u kojem sudjeluju voditelji autorskih Podcasta - Dea Redžić, Marko Petrak i Ratko Martinović.

Većina ljudi zna razliku između dobra i zla, no rijetko će tko ukazati na zlo ako je pri tome svjestan da ugrožava vlastitu karijeru, reputaciju, svoje zdravlje i cjelokupni život. Jedan od onih koji ne šuti i kojem je njegov poziv zaštite zdravlja važniji od profita je i hrvatski akademik dr. sc. Srećko Sladoljev.

Uoči dolaska dr. Franka Kinslowa u Zagreb, prisjećamo se njegovog prvog dolaska prije davne četiri godine kada je Ratko Martinović s ovim autorom odradio razgovor.

Jedan od najkontroverznijih suvremenih fizičara, Nassim Haramein, u ovom ekskluzivnom intervjuu za Nexus tvrdi da živimo u fraktalnom svemiru kojeg se može i matematički opisati, a glavna osobina takvog fraktalnog svemira jest rezonanca tj. povezanost svega sa svime? Čini li vam se da ove ideje vode prema metafizičkim zaključcima, dojam je svakako ispravan. A možda je već bilo i vrijeme?

Kvantna sinkronizacija je proces vrlo brzog iscjeljivanja koji može raditi svatko. Bez obzira imate li slomljenu nogu ili slomljeno srce. Dr. Frank Kinslow je liječnik kiropraktičar i učitelj za gluhe, klinički duhovni savjetnik i začetnik procesa kvantnog entrainmenta. Predaje i poučava ovu metodu širokoj publici. Živi u Sarasoti na Floridi gdje ima privatnu savjetodavnu praksu i predaje na sveučilištu Everglades University.

Stranica 1 od 7
student financial help center