Ratko je u novom Podcast Inkubatoru ugostio Generala Wooa - što povodom predstojećeg rasprodanog povratničkog koncerta Tram 11, što zbog uvijek zanimljivog razgovora.

Podcast Inkubator se nastavlja, a nakon ljetnog specijala s Krešimirom Mišakom i odličnog materijala s Markom Franciškovićem Ratko je ugostio svestranog Anđela Jurkasa.

Novi Podcast Inkubator ugostio je poznatog veganskog aktivista Roberta Međugorca s kojim je Ratko Martinović pričao o elementima veganstva, tabu temama, kulturi, etici, prirodnom pravu...

Podcast Inkubator u svom je 41. izdanju ugostio publicista, analitičara, ekonomista i političkog zatvorenika za vrijeme SDP-ove Vlade, Marka Franciškovića.

Ljetni Podcast Inkubator specijal s nazivom 'Ljeto ljubavi' i povodom pedesete godišnjice istoimenog osnutka Djece Cvijeća i Hippie pokreta od strane Huntera S. Thompsona u San Franciscu ugostio je Krešimira Mišaka.

Najbrže rastući globalni medijski format i njegova hrvatska inačica 'Podcast Inkubator' iz tjedna u tjedan ugošćuje brojne poznate osobe iz svih sfera javnog života.

David Icke je tijekom svog boravka na Islandu odgovorio na moja pitanja i moram priznati da je riječ o još jednom vrlo zanimljivom intervjuu s najpoznatijim svjetskim 'teoretičarom zavjere', a danas i 'prorokom' brojnih aktualnosti u političkoj i društvenoj sferi.

'Podcast Inkubator' iliti najbrže rastući medijski format nastavio je sa svojim prikazivanjem, a nakon Zovka, Pernara, Sladoljeva i Galešića na red je došao i stand-up komičar Domagoj Pintarić.

Prošlog tjedna s prikazivanjem je krenuo 'Podcast Inkubator', projekt koji bi posve novim medijskim pristupom trebao osvojiti neovisni i upražnjeni novinarski prostor.

Projekt 'Podcast Inkubator' krenuo je s premijernim zajedničkim Podcastom u kojem sudjeluju voditelji autorskih Podcasta - Dea Redžić, Marko Petrak i Ratko Martinović.

Stranica 1 od 7
student financial help center